vstopna | podjetje | podpora | e-pošta

program 2010

 

ČISTOČA JE POL ZDRAVJA...

 

Vrste vodnih filtrov
Funkcije sesanja


 
 

 

 

Pomembno je, da je okolje v katerem bivamo čisto in zdravo. A resnična čistoča seže dalj kot le do površine - večina umazanije je namreč očem nevidne.

Česar ne vidimo, ne boli?

NAROBE! Prav tisto, česar ne vidimo, je ponavadi vzrok za razvoj raznih alergijskih bolezni, kot so alergijski rinitis, astma, seneni nahod ali kožne alergije. Kriva je prisotnost raznih alergenov - prahu, pršic ipd. - v našem bivalnem okolju. Ker so izredno majhni, se nahajajo povsod: v zraku, v žimnicah in oblazinjenem pohištvu, pod mizami, za omarami, v režah radiatorjev in ostalih nedostopnih kotičkih... Za spopad s tako zahrbtnim nasprotnikom potrebujete prav posebno orožje.

Celovito čiščenje za zdravo okolje

patentirani vodni filterZa resnično čisto in zdravo okolje priporočamo čiščenje vašega bivališča z vodnimi sesalniki Batagel. Čistilniki s patentiranim vodnim filtrom (vsi modeli Igea) omogočajo 100 % čiščenje delcev do velikosti 0,45 mikrona. Za primerjavo: pršica je kar 700-krat večja! S funkcijo čiščenja zraka lahko iz okolice odstranimo mikroskopske lebdeče delce (prah, pelod) - povzročitelje alergij. Vaše bivalno okolje bo z blagodejnimi učinki vodnega sesanja bolj zdravo in prijetno.

Aparat za vsako stanovanje

Oglejte si različne modele sesalnikov in se spoznajte z njihovimi lastnostmi in prednostmi. Prepričani smo, da boste našli aparat, ki najbolj ustreza vašim zahtevam. Če pa bi se kje zataknilo ali potrebujete nasvet, nas pokličite. Z veseljem vam bomo spomagali pri izbiri najprimernejšega sesalnika.

 

 
© InterstilleRGB 2004
Batagel & Co. d.o.o. - Reška cesta 7 - 6230 Postojna - Sl