vstopna | podjetje | podpora | e-pošta

program 2010

 

PREPROSTO GLADKO

 

Kaj je suha para?
Sistemi uparjevanja
Funkcije likalnikov


 
 

 

 

 

Živimo v svetu, ki se giblje vedno hitreje: delo v službi morajo biti narejeno "včeraj", na mobilnem telefonu smo dosegljivi vedno in povsod, informacije nam morajo biti na voljo kadarkoli... Ob vsem tem pa moramo biti še lepo oblečeni in urejeni. A zakaj še vedno traja četrt ure, da zlikamo navadno srajco?

S suho paro naravnost v omaro

Rešitev problema se imenuje suha para. To je pregreta para, ki pod pritiskom prodira globoko v tkanino, kjer mehča in gladi vlakna. Rezultat je v trenutku gladko oblačilo. Toploto in vlago sproti odvaja odsesovalni sistem v likalni mizi, zato je obleka takoj suha. Lahko jo zložimo in pospravimo - naravnost v omaro.

Likalni sistem za uspeh

Osnova likalnega sistema sta likalnik na suho paro z vgrajenim dvojnim grelcem in aktivna likalna miza z gretjem, napihovanjem in odsesovanjem. V boju z gubami skupaj delujeta kot dobro uigran par.

Za tiste, ki likalno mizo Že imajo

A nakup likalnega sistema ni edini način, kako v dom prinesti izredno moč suhe pare. Če likalno mizo že imate, si lahko omislite samostojen likalnik na suho paro. Izbirate lahko med veliko različnimi modeli, ki se med seboj razlikujejo po moči in funkcijah. Če pa bi radi svoj likalnik nadgradili z možnostmi, ki jih ponuja aktivna likalna miza, jo lahko naknadno dokupite.

 

 
© InterstilleRGB 2004
Batagel & Co. d.o.o. - Reška cesta 7 - 6230 Postojna - Sl