vstopna | podjetje | podpora | e-pošta

program 2010

 

FUNKCIJE SESANJA

Vrste vodnih filtrov
Funkcije sesanja


 

 

 

Suho sesanje skozi vodni filter

Sesanje prahu je najpogostejši način uporabe, zato je pomembno, da čistilnik zagotavlja kakovostno filtracijo. Lahko bi rekli, da je pri čiščenju z vrhunskimi čistilniki najbolj pomembno prav tisto, česar ne boste nikoli opazili!

umivanje gladkih talUmivanje gladkih povrŠin

Za parket, topli pod, laminat, pluto, keramiko, klinker, vinas... S pomočjo črpalke nabrizgamo vodo s čistilom na površino, nato umazano tekočino posesamo v zbiralno posodo in tla hkrati osušimo. Predhodno sesanje ali pometanje ni potrebno!

Globinsko pranje

Čistilo, ki ga s pomočjo 48 W črpalke nabrizgamo na podlago, veže nase umazanijo in prašne delce. Stik čistila s podlago je kratkotrajen, sesalna moč čistilnika pa tako velika, da tekstilna obloga ostane nekoliko vlažna le na površini in se hitro osuši.

čiščenje zrakaČiŠČenje in vlaŽenje zraka, ionizacija, aromaterapija

Sodobni vodni čistilniki so nepogrešljivi v stanovanjih alergikov in astmatikov, pa tudi kadilcev, saj prečiščen in navlažen zrak, ki izhaja iz čistilnika, lajša dihalne težave. V prostorih lahko ponovno vzpostavimo ravnovesje z ionizacijo, saj trenje vode in zraka v sesalniku ustvarja negativne ione, ki so odločilni za dobro počutje človeka. Z nekaj kapljicami eteričnega olja, ki ga kanemo v vodo v zbiralni posodi, čistilnik postane celo pripomoček za aromaterapijo.

Sesanje tekočin in odmaševanje odtokov

Sesanje tekočin je dobrodošla funkcija pri pozabljenih odprtih oknih med nevihto ali politih ťnesrečahŤ v kuhinji, vključuje pa tudi sesanje čepov, ki se zagozdijo v odtočnih ceveh.

Izpihovanje prahu

S posebnim priključkom lahko izpihate prah, ki se je nabral v najbolj nedostopnih kotičkih. Zaradi možnosti hkratnega izpihovanja in sesanja ne bo odvečnega čiščenja in kosmičev prahu po vsem stanovanju.

Čiščenje stekel (možnost dokupa)

Čiščenje oken bo postalo zadovoljstvo, saj s posebnim nastavkom lahko očistite vse steklene in druge gladke navpične površine do visokega sijaja.

Globinsko stepanje (možnost dokupa)

Električna globinska krtača z vgrajenim 130W lastnim motorjem globinsko stepa in posesa podlago do globine 20 centimetrov, kar pomeni, da zadostuje že čiščenje z vrhnje strani. Preprosto in učinkovito, z zagotovljenim prihrankom časa!

 
© InterstilleRGB 2004
Batagel & Co. d.o.o. - Reška cesta 7 - 6230 Postojna - Sl