vstopna | podjetje | podpora | e-pošta

program 2010

 

Dobrodošli v svet
BATAGEL BAUMATIC

 
Baumatic® je edina blagovna znamka gospodinjskih aparatov, ki jo toplo priporoča italijanska kuharska reprezentanca - NIC (Nazionale italiana cuochi), predvsem zaradi izjemne kakovosti, praktičnosti in varnosti. Tudi med profesionalci.
 

 

 

 

V Batagel Baumatic®-u se zelo dobro zavedamo pomembnosti kuhinje v našem vsakdanjem življenju. Poleg kuhanja, se v kuhinji tudi družimo z družino ali prijatelji, v njej jemo in se pogovarjamo. Skratka, kuhinja že dolgo predstavlja srce našega doma. Vse to nas je vodilo, da smo pri kreiranju naših izjemnih izdelkov veliko pozornosti posvetili predvsem oblikovanju in brezkompromisni kakovosti in varnosti.

Osnovno vodilo naše poslovne filozofije je zajeto v zagotavljanju ravnovesja med oblikovnimi rešitvami, ki se kažejo tudi v najmanjših podrobnostih, najvišjo, evropsko kakovostjo izdelave in dostopno ceno naših proizvodov. Prepričani smo, da to predstavlja zmagovito kombinacijo.

Poudarek na storitvi

Poslovno sodelovanje Batagel Baumatic® pa na slovenskem trgu zagotavlja tudi najvišjo stopnjo (po)prodajne storitve, kar je v današnjem času, polnem obveznosti in hitrega življenjskega tempa, še posebej pomembno. Inovativne rešitve in storitve, ki jih stalno razvijamo in nadgrajujemo, pa vam bodo omogočale izjemno lahko in enostavno uporabo naših kuhinjskih aparatov.

Zaupanje v kakovost

Popolno zaupanje v kakovost naših izdelkov in storitve nam omogoča tudi, da našim kupcem nudimo
1 letno garancijo za vse naše izdelke.

 

 
© InterstilleRGB 2004
Batagel & Co. d.o.o. - Reška cesta 7 - 6230 Postojna - Sl