vstopna | podjetje | podpora | e-pošta

program 2010

 

KAJ JE SUHA PARA?

 

Kaj je suha para?
Sistemi uparjevanja
Funkcije likalnikov


 

 

 

likalnik na suho paroDružina likalnih sistemov Batagel temelji na moči suhe pare, ki omogoča hitro in učinkovito likanje, dopolnjujejo pa jo učinki aktivne likalne deske.

Suha para nastaja s pomočjo dvojnega grelca. Prvi grelec je nameščen na zunanji strani uparjalnega kotlička, kjer se voda upari in kot para potuje do likalnika. Drugi grelec je nameščen v likalniku tik pod likalno ploskvijo, kjer dodatno segreva paro do te mere, da je nenehno v plinastem stanju. S tem preprečuje kapljanje vode iz likalnika, hkrati pa se povečuje tudi tlak pare.

aktivna likalna mizaMed likanjem suha para pod tlakom prodira globoko v tkanine ter učinkovito sprosti in zravna vlakna, ne da bi jih pri tem prekomerno vlažila. Ogrevana likalna deska, ki je dopolnjena s sistemom odsesovanja odvečne pare, omogoča, da se vlakna hitro posušijo in ohladijo. Oblačila so po končanem likanju skoraj popolnoma suha in jih lahko takoj oblečemo ali zložimo v omaro, naše delo pa je lažje, učinkovitejše, predvsem pa bistveno krajše.

Oglejte si likalnike in likalne sisteme iz naše široke ponudbe, primerjajte njihove lastnosti in si izberite model, ki najbolj ustreza vam in vašim potrebam...

 
© InterstilleRGB 2004
Batagel & Co. d.o.o. - Reška cesta 7 - 6230 Postojna - Sl