vstopna | podjetje | podpora | e-pošta

Podjetje

 

POSTOJNA - NAŠ DOM

 

Kje se nahajamo

Kontakti

Nagrade in priznanja

 

 

Dom podjetja Batagel & Co. je v Postojni. Tukaj smo začeli, zrasli kot podjetje in tudi v bodoče bomo ostali del lokalne skupnosti.

Locirani smo na Reški cesti 7 (smer iz centra Postojne proti Reki), takoj za Petrolovim bencinskim servisom in malo pred vstopom na avtocesto. Leta 2000 smo postavili novo poslovno stavbo, ki je naš idejni in logistični center. V pritličju se nahaja tudi prostorno skladišče, iz katerega oskrbujemo gospodinjstva in podjetja po vsej Sloveniji.

V Postojni pa deluje tudi naša trgovska izpostava - Trgovina Batagel. Nahaja se na Tržaški cesti 18, v samem centru Postojne. Poleg celotnega našega programa ima tudi veliko izbiro raznih gospodinjskih aparatov, bele tehnike, akustike in opreme za telefonijo.

Postojna - vetrovno mesto

Mesto postojna je med pomembnejšimi turističnimi točkami v Sloveniji, predvsem po zaslugi svetovno znane naravne znamenitosti - Postojnske jame in Predjamskega gradu. Postojna ima tudi dolgo zgodovino, saj je čez Postojnska vrata potekala že rimska cesta, ki je povezovala Emono in Trst ter Oglej. Postojna je dobila svoj grb konec 15. stoletja, status mesta pa je dobila leta 1909.

Naključni obiskovalci pa si jo predvsem zapomnijo po močnem vetru, ki Postojno skorajda neprestano drži na prepihu. Nam je to mesto zelo všeč in upamo, da se boste ob naslednjem obisku tako počutili tudi vi.

 

 
© InterstilleRGB 2004
Batagel & Co. d.o.o. - Reška cesta 7 - 6230 Postojna - Sl