vstopna | podjetje | podpora | e-pošta

program 2010

 

Predstavitev podjetja BAUMATIC

 
Skrb za okolje. Vsi hladilniki in zamrzovalniki za svoje delovanje ne uporabljajo škodljivih CFC plinov, večina izdelkov spada v A energijski razred, kar zagotavlja manjšo porabo energije.
 

 

 

Baumatic® je evropska blagovna znamka gospodinjskih aparatov, ki je s svojim poslovanjem in razvojem v preteklih letih jasno in prepoznavno začrtala svojo poslovno filozofijo. Moderne in inovativne oblikovne rešitve, visoka stopnja kakovosti in varnosti, nenehen razvoj in popolna storitev, so temeljni gradniki te poslovne filozofije. Dokazov o predanosti takšni usmeritvi boste v nadaljevanju zasledili veliko.

Svetovno uspešni

Obenem pa je Baumatic® tudi multinacionalno podjetje, ki je z doslednim izvajanjem svoje poslovne usmeritve uspelo osvojiti cel niz zahtevnih trgov na različnih celinah. Iz Velike Britanije, kjer ima družba tudi svoj sedež, se je prodaja gospodinjskih aparatov Baumatic® razširila po celotni Evropi, Avstraliji in velikem delu Azije ter Afrike. Trenutno je mogoče gospodinjske aparate Baumatic kupiti v preko 30 državah.

Skrb za okolje

Hiter razvoj in širitev Baumatic®-a pa nista ogrozila predanosti družbe nenehni skrbi za okolje. Vsi hladilniki in zamrzovalniki za svoje delovanje ne uporabljajo škodljivih CFC plinov, večina izdelkov spada v A energijski razred, kar zagotavlja manjšo porabo energije. To velja tudi za pečice z dve in trislojno zasteklitvijo, embalaža, ki se uporablja za izdelke, je narejena iz recikliranih materialov. Tudi v bodoče bo skrb za okolje ena od temeljnih poslovnih usmeritev družbe Baumatic®.

Usmeritev v izjemno moderne, inovativne in na oko prijetne oblikovne rešitve, s prefinjenimi detajli, je še posebej jasno izražena v kolekciji "Studio Solari". Ta kolekcija pomeni vrh razvoja gospodinjskih aparatov Baumatic®, zasnoval pa jo je priznani italijanski arhitekt in oblikovalec Alberto Solari. "Studio Solari" je preprosto namenjen tistim, ki želijo več.

Dokazana kakovost

Izjemna kakovost in varnost izdelkov Baumatic® pa se nenazadnje izkazujeta tudi skozi dolgoletno sodelovanje Baumatica z italijansko kuharsko reprezentanco (NIC, Nazionale italiana cuochi), ki je na največjih tekmovanjih po svetu osvojila že cel niz najvišjih uvrstitev. Baumatic® je edina blagovna znamka gospodinjskih aparatov, ki jo NIC toplo priporoča predvsem zaradi izjemne kakovosti, praktičnosti in varnosti. Tudi med profesionalci.

Končno tudi v Sloveniji.

 
© InterstilleRGB 2004
Batagel & Co. d.o.o. - Reška cesta 7 - 6230 Postojna - Sl