vstopna | podjetje | podpora | e-pošta

program 2010

 

GENIUS 2000 CERAMIC

 

 

 

 

Likalna postaja, namenjena kakovostnemu likanju v gospodinjstvu. Primerna je za likanje tudi najbolj zahtevnih oblačil. Omogoča tako večplastno likanje kot tudi vertikalno likanje. Ustvarja suho paro s katero likanje ni več problem, temveč pravi užitek.

SISTEM PS ZA HITRO IN UČINKOVITO LIKANJE

GENIUS 2000 CERAMIC ima veliko prednosti. Največja posebnost je sistem PS, kar pomeni, da za dolivanje vode v kotliček ni potrebno čakati, da se aparat ohladi. Voda v kotličku se segreje v nekaj minutah, zato sistem PS omogoča, da v pičlih 4 minutah po vklopu, že lahko začnete z likanjem. Para se ustvarja neprekinjeno, z likanjem začnete hitro in ga tudi prej dokončate, saj se med likanjem za dolivanje vode ni potrebno ustavljati in čakati, da se aparat ohladi. Tudi takrat, ko želite zlikati samo eno oblačilo, za segrevanje ni potrebno čakati in tako izgubljati dragocene energije. Voda se v kotliček polni samodejno. Poseben senzor za nadzor vode vklopi črpalko, ki v kotliček pošlje novo količino vode in ga napolni do potrebnega nivoja. Rezervoar ni pod pritiskom.

Tudi zaradi keramične likalne ploskve likalnika je likanje lažje in hitrejše, saj likalnik lahkotno drsi po površini. Keramična likalna površina poskrbi tudi, da likalnik ne pušča neprijetnega svetlečega učinka pri likanju temnih oblačil, zato ni potrebno uporabljati teflonskega nastavka. Likalna površina se z lahkoto očisti in je zaščitena pred zunanjimi agensi, zato ne oksidira. GENIUS 2000 CERAMIC pri svojem delovanju varčuje z energijo, saj keramična površina zadržuje več toplote. Temperatura je ves čas delovanja konstantna, toplota pa je razpršena po celotni likalni površini enakomerno. Z GENIUS 2000 CERAMIC so rezultati hitro vidni.

Globinsko likanje
Večplastno likanje
Navpično likanje
Likanje z eno temperaturno nastavitvijo
Dvojni grelec
kotliček iz inoxa
Keramična ploskev likalnika

 


Tehnični podatki

Oznaka modela

Genius 2000 Ceramic

Moč grelcev (kotliček + likalnik)

2100 W

Kotliček

inox

Moč potiska pare

3,5 Ba

Prostornina uparjalnega kotlička

1,5 L

Sistem uparjevanja

PS

Samodejno dolivanje vode

DA

Gumb za prilagajanje količine pare

DA

Odprtina za izpust vode iz kotlička po končanem likanju

DA

© InterstilleRGB 2004
Batagel & Co. d.o.o. - Reška cesta 7 - 6230 Postojna - Sl